Oldalak

2016. január 8., péntek

Szia! 2.év

Kedves Olvasóink!

Képzeljétek, milyen szép nap ez a mai! Ismét gazdagabbak lettünk egy évvel.

Ma van a 2. születésnapunk! 

Igen-igen, ez még mindig csak totyogó kor, még sok felfedezni való vár ránk, de az elmúlt egy év során rengeteget tanultunk.
Tanultunk, mert sok minden történt velünk ez idő alatt...
Tanultunk, mert sokszor segített nekünk is, ha leírhattuk, sírva-nevetve megoszthattuk, ami a szívünkben volt. Megtapasztaltuk, hogy az írás terápia.

De a legtöbbet kedves Olvasók, bizony, Tőletek tanultuk. Köszönjük, hogy hétről-hétre, bejegyzésről-bejegyzésre velünk voltatok, és így írásainkon és a hozzánk-szólásaitokon keresztül ismét találkozhattunk. Minket ezek a találkozások visznek előre. Külön öröm, hogy egyre több vendégíró kapcsolódik be ebbe az örömteli alkotó folyamatba itt a Selyemgubancon. Biztosak vagyunk benne, hogy így közösen, sikerült élményt nyújtanunk és mindenki talált az írásaink között olyat, ami a szívéig ért.

Választani idén is volt miből, 174 bejegyzés született és összesen 23.600 alkalommal látogattatok el hozzánk. Köszönjük.

Emeljük hát képzeletbeli poharunkat (de bátran elő a valódiakkal is!) erre a napra és a találkozásainkra,  de mindenekelőtt Rátok, kedves Olvasók, hiszen Nélkületek mi sem lennénk! 


Csin-csin! A Selyemgubanc csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése