2016. szeptember 21., szerda

Elmúlás

Kezdhetném az ősszel, de ez olyan unalmas, nem? Tudjuk, látjuk, megéljük. Van, aki szereti és van, aki elfogadja - leginkább, mert nem tud jobbat. De aki szereti, az is nehezen viseli szerintem ezt a borongós, hirtelen jött hűvöst, mely mintha le akarna rángatni bennünket az álmok világából: nem kedveseim, nincs örök nyár, de még olyan sincs, ami hét évig tartana, csak a mesébe – vagy a sorozatokban (hi-hi-hi).

Szóval itt vagyunk, hogy elmúlás. Szomorú, lehangoló és megfellebbezhetetlen. S ha mindez nem lenne elég, az álompárnak is annyi! De tényleg! Nektek nem ők voltak a non plus ultra? A szuper nő és a hiper pasi? Jolie és Pitt azaz Angelina és Brad... kiről másról beszélnék? Mondjuk, már a Jeniferrel való szétválást is zokon vettem. – Helyes volt az a nő, neem? – De megbocsátottam. Van az az Angelina, akiért dobni lehet Jenifert. És aztán
egyre másra jöttek a cuki gyerekek – te jó Isten, most hogy utána számolok hat van. Tényleg, hat gyerek! Ez aztán! Szép kis család, ugye? Most, amikor az elöregedés egyre nagyobb probléma a nyugati társadalmakban – ó Kínáról nem is beszélek, mert ők nem csak elöregednek, de egy – és az legyen bármilyen nemű, csak fiú - gyerekes családmodell, előbb-utóbb nagyon haza fogja vágni őket . Szóval szép, na. Mit ne mondjak, igazán jó példával járnak elől. Szerencsére nem falom a napi bulvárt, így a jajdesovány meg a jajdebeteg, meg a jajdeszereti vagy mostcsalja-mostcsalja hírek csak utólag. már helyesbítve és amúgy is töredékesen jutottak el hozzám. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én még ott tartok, hogy mintaházasság, szédítő karrier, és gyerek-centrikusság. És tessék! Vállnak! 

Hát lehet ilyet! Kirángatni bennünket a legszebb álmainkból? Már csak az hiányzik, hogy Banderas is – ja, ő már nem… vagy Cruise, ja, hogy ő már többször is… akkor még van…, megvan az Iglesias fiú és Kurnyikova! Na, ők! Már tényleg az lenne mindennek a teteje, ha ők is… Úgy-e nem? Kérem, gyűjtsünk likeokat, hogy ők ne! Mert akkor ki marad nekünk, hogy melegítse a reményt a lelkünkben, hogy van tökéletesség és sírig tartó szerelem? Kérem ne, legalább karácsonyig ne!
lejegyezte: ebarátnőm
U.i. a képet nektek a Cosmotól kölcsönöztük, még lehet, hogy meg ütjük a bokánkat miattatok! Tessék nyomni azokat a likeokat!