Oldalak

2016. december 9., péntek

Sétálj! - Ajánló


Hideg van! Leszívesebben bekuckózna az ember egy jó teával-kávéval-kakaóval, puha, meleg, bolyhos takaróval egy kis zugba, ahol csak olvasgat, zenét hallgat vagy esetleg a kedvenc filmjét nézegeti. A szerettei csendben foglalatoskodjanak a közelbe és legyen finom téli alma-fahéj-narancs illat és gyertyafény.

Pedig a világ ott kinn szép, szinte varászlatos. Ki lehet menni napközben egy közeli erdőcskébe és el lehet gyönyörködni a csend hangjaiba az éjszakáról megmaradt jégsziporkák csillogásában vagy be lehet menni a városba. A városba este érdemes és gyalog (esetleg tömeg-közlekedve). Mert úgy sokkal közelebb kerülhetünk a varázslathoz. Ha az ember végig megy a fő utcán– és itt most bármely település fő ütőerére gondolok -, láthatja, hogy gondos kezek és az áldásos energia csodát varázsolt nekünk. Csillog-villog ünneplőben öltözötten minden. A házak is felveszik ünneplő ruhájukat és rámosolyognak az arra haladóra.



Ha pedig egy karácsonyi vásár közelébe sodródunk, akkor jut a szemnek és a szájnak is. Kézműves csodák, ínycsiklandó finomságok! Zene és vidám emberzsivaj!

Ne hagyjuk ki! Egy évben csak egyszer van erre lehetőség. Öltözzünk fel réteges melegen és menjünk, vegyüljünk el a szeretteinkkel együtt ebben a varázslatos csodavilágba!

lejegyezte: ebarátnőm
a kép CC forrás Flicr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése