2016. augusztus 26., péntek

Kerékbár Zebegény - ajánló

"A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el." (Szent Ágoston) - ez a jelmondata a Zebegényi Kerékbárnak, ahová betérve az embernek azonnal kedve támad egy kis kalandozásra.

Érkezhetünk biciklivel A folyók útján (Európa 6-os kerékpárút ) vagy kenuval a Dunán, a Zebegény határában épült pihenőhely mindenképpen remek választás egy kis felfrissülésre.

A biciklis pihenőhely megálmodója maga is lelkes kerékpáros, és sok ezer kilométerrel a háta mögött pontosan tudja, mire van szüksége a megfáradt biciklistáknak. A hely szerintem tényleg mindent tud: van fedett, hűtött
terasz, kifogástalan étel- és ital kínálattal (amiért a helyiek is örömmel betérnek ), játszótér, zuhanyzási lehetőség, sátorhely, és nem utolsó sorban feledhetetlen panoráma a Dunára. Bónuszként kaphatsz jó tanácsokat és történeteket a Duna-kanyarhoz, akár két keréken, akár evezve szeretnéd felfedezni.

Ha szeretsz bringázni vagy csak szeretnél egy pohár sör vagy limonádé mellett gyönyörködni a naplementében, megtalálod a helyet Zebegény Nagymaros felőli végén, közvetlenül a várostáblánál.

http://www.turaprogram.hu/

lejegyezte: felhőjegyzet