Oldalak

2014. július 28., hétfő

"Ki tud jobbat?" Fotópályázat



100 íráson és 10000 kattintáson jóval túl, arra gondoltunk, hogy játszunk együtt! Nyár van, mindenkinek a kezében ott kattog a fényképezőkép. A fények szépek, a helyzetek viccesek. 

Míg mi örömmel írunk, ti örömmel fényképeztek, illesszük hát össze, hisz a közös öröm az igazi öröm. Nézzük, ki tud jobb fotót az eddig megjelent írásainkhoz! 

Ez egy pörgős játék, mi pörgetjük a bejegyzéseket – heti hármat, ti pörgessétek a képeket - a legjobbakat, a nyertesek pedig díszhelyet kapnak a blogon.

Szabályok:
- a nyár hátralevő részében minden héten közzé teszünk három, korábban már megjelent írást, amelyekre várjuk a saját készítésű képeket. 

- alapos zsűrizés után, a meghirdetett íráshoz legjobban passzolót mi bekeretezzük és az alkotó neve vagy szignója feltüntetésével (ahogy szeretné) lecseréljük az írásunkhoz tartozó képet a beküldöttre.

- a játékban kizárólag saját tulajdonú fotókkal lehet részt venni. A jelentkezéssel elfogadjátok, hogy a fotók felkerülnek a Selyemgubanc blogra. Az új képekkel megjelenő írások végére a nyertesek weboldalát vagy más hivatkozását is fel tudjuk tüntetni – igény és megbeszélés szerint.

A képeket feltölthetitek a FB Selyemgubanc oldalára, megjegyzésként a közzétett íráshoz vagy e-mailben küldhetitek a selyemgubanc@gmail.com e-mail címre a megpályázott cikk címének feltüntetésével. Az eredményhirdetés szeptember utolsó vasárnapján indul!
A nyerteseket az általuk megadott elérhetőségen (e-mail, FB üzenet) értesítjük.

Fotóra fel! 

Szép fényeket, élményekben gazdag nyaralást és sok sikert kíván minden kedves olvasójának
 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése