Oldalak

2014. október 26., vasárnap

Selyemgubanc a Goldenblogon



Szinte hihetetlen!

10 hónap áll mögöttünk. 140 feletti publikált írás és kép, s mindehhez több mint 16 500 kattintás.

Ez alatt az idő alatt ennyi szálat gubancoltunk, írunk, szerkesztünk és publikálunk itt a Selyemgubancon Veletek együtt.

Indulásunk után röviddel kaptunk egy nagyon kedves, pozitív visszajelzést blogos társaktól, a Liebster Award-ot. Most pedig szeretnénk megmérettetni magunkat - egy "szakmai" versenyen is - a Goldenblog-on.

Hogy miért neveztünk?


Úgy érezzük minden visszajelzés hasznos. Építhet és javíthat, még szebbek, tartalmasabbak lehetünk és mi szeretünk fejlődni. Kíváncsiak vagyunk a visszajelzésekre. Szívvel, lélekkel ötletelünk a témákon, írjuk, szerkesztjük az írásokat, csinosítjuk az oldalt, készítjük vagy vadásszuk a képeket, szeretettel fogadjuk a vendég íróinkat és bízunk benne, hogy kedves olvasóink - Ti - ezt érzitek és viszonozzátok.

Célunk, hogy úgy gubancoljunk, hogy nálunk minden  - számunkra és hisszük, hogy a környezetünk számára is - fontos magán- vagy közéleti szálat megsodorhassunk, s ahogy az életben, úgy nálunk is elférjen egy helyen a recept és a könyvajánló, a megrázó egyéni dráma és a társadalmi felelősség vállalás személyes vetülete is. Úgy fonjuk a szálakat, hogy legyen itt helye a szárnyat bontogató a tehetséges kezdő és haladó alkotóknak: íróknak, fotósoknak egyaránt. (... és további terveink is vannak ám!)

Röviden a verseny menetéről
  • nevezés: 2014. szeptember 19-e 0:00 órától 2014. október 12-e 23:59 óráig - lezárult és mi neveztünk :)
  • nevezett blogok kategóriánként történő meghirdetése: 2014. október 21–26. - lezárult, a Selyemgubanc meghirdetésre került a pszichológia kategóriában.
  • szavazás: 2014. október 28-a 0:00 órától november 16-a 23:59 óráig - most Ti jöttök, szavazni lehet itt!
  • eredményhirdetés: 2014. november 17-től folyamatosan...

A szavazás ideje alatt számítunk rátok, hogy ha tetszik amit csinálunk, akkor ezt egy vokssal kifejezésre juttatjátok. 



Köszönjük, hogy együtt gubancolhatunk!
A Selyemgubanc csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése