Oldalak

2015. január 12., hétfő

Téli kérdezz - felelek Felhőjegyzetesen

Kopár, zúzmarás faágak - a világ tele van színekkel. Válassz egy színt, amely a legjobban illik az téli hangulathoz!
Piros, piros, piros. Nálam a karácsony egyértelműen piros, de a kabátom, a táskám és a “fehér”neműm is piros télen. Meg az orrom a hidegtől.

Egy meleg pulóver - Végre elég hideg az idő ahhoz, hogy kényelmes, meleg ruhákat vegyél fel. Melyik az a zene, ami megmelengeti a szíved és miért?
Debreceni gyökerekkel naná, hogy a Tankcsapda! De örömmel hallgatok Republicot sőt Máté Pétert is. Az abszolút megunhatatlan pedig: Jason Mraz - Life is wonderful

Téli vihar - szakad a hó. Válaszd ki azt a könyvet, vagy műfajt, amit egy hideg, havas napon, takaróba burkolódzva, a fűtött lakásban szívesen olvasnál!
Könyvek terén mindenevő vagyok. Lényeg, hogy ragadjon magával rögtön az elején. Joanne Harris könyvei például sosem okoznak csalódást.

Hideg, csípős szél. Melyik a legszimpatikusabb karakter az éppen olvasott könyvben, akivel helyet cserélnél? 
Helyet cserélni? Nem azt hiszem, most nem  cserélnék, úgy kerek az életem, ahogy van. Na jó, talán szívesen élném mindennapjaimat Provence-ban, mint Peter Mayle (Egy év Provence-ban)

Meleg, fűszeres almabor. Felmelegíti és megvidámítja a lelket is. Melyik az a könyv, amely megnevettet, vagy legalább mosolyt csal az arcodra?
Bridget Jones naplója - bár ezer éve nem volt a kezemben, most egyből ez ugrott be.

Kabát, sál, kesztyű - Hidegre fordult az idő, és ideje rétegesen öltözködni. Melyik a kedvenc elfoglaltságod ilyen időjárás esetén?
Séta az arcfagyasztó hidegben, forralt borozás, korcsolya.

Pumpkin Spice. Melyik a kedvenc téli ételed/italod?
Forró csoki sok-sok tejszínhabbal. No meg a sült tök és a lencsefőzelék.

Új év, újabb fogadalmak, kívánságok 2015. Te mit fogadnál meg (amit nem tartasz be), és mit kívánnál magadnak? (Világbékén kívül)
Még talán soha nem tettem újévi fogadalmat. Tudom, hogy képtelen lennék betartani.De vágyaim természetesen vannak a 2015-ös évre, és ezekért tenni is fogok! Szeretném, ha megmaradnának az ősszel telepített gyümölcsfák, ha gyönyörű virágos kertem lenne, ha sokat mennénk a természetbe kirándulni és ha újra felhúznám a futócipőt és ősszel ott állnék a félmaraton rajtjánál.

Jóleső, meleg tűz. Oszd meg a kérdéseket a szerkesztő társakkal. Kit jelölsz meg?
Jöjjön válaszaival Fonóművek!


a válaszokat adta: felhőjegyzet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése